Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
15 feb

Sortida Respir a Lleida amb la Fundació Salut Mental Catalunya

lleida

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

Les inscripcions de les primeres sortides Respir del 2019 són les d’hivern. El preu és de 90 euros:

 Lleida: Turisme pel centre històric

15 al 17 de febrer 2019

A Lleida ens allotjarem a l’Alberg Sant Anastasi, que a l’hora és una residencia d’estudiants universitaris, i està situada al centre d’aquesta ciutat plena d’encant i d’història.

Visitarem la Seu Vella, catedral antiga de Lleida, definida com una de les millors produccions artístiques de l’arquitectura catalana del segle XIII, i per extensió de l’arquitectura medieval europea.

Passejarem per la ciutat, descobrint els canvis que s’han produït al llarg del temps : la remodelació de la llera del riu, la reconstrucció del Castell dels Templers, etc. I També ens endinsarem el l’edat mitja en el Castell de Gardeny on veurem qui eren i com vivien els Templers.

Allotjament: alberg Sant Anastasi

Característiques de la sortida: Nivell d’activitat alt. Tingueu present que és una sortida on caminem força i distàncies llargues. El trajecte des de Barcelona és amb autobús, i te una durada e més de 2 h.

Reunió informativa: Dimecres 13 febrer 16h

lleida

Data
15 febrer 2019, 9:01 am
Lloc
Seu Vella de Lleida
Adreça
Seu Vella