Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
19 abr

Respir al Delta de l’Ebre a la sortida de Setmana Santa de la Fundació Salut Mental Catalunya

respir delta

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

Delta de l’Ebre 19-22 abril 

Un any més viatgem cap a les terres del Ebre, espectacular indret per les seves característiques mediambientals i els seus infinits paisatges. Coneixerem tots els secrets de la desembocadura del riu, caminant, en vaixell, en autocar, i fins i tot d’es d’un espectacular mirador.

Un dia ens aproparem a Peñíscola, ciutat situada en un indret privilegiat del Mediterrani, al nord de la Comunitat Valenciana. Podrem passejar per els seus carrers, veure la ciutat antiga, i descobrir un castell del s XIV.

Allotjament: alberg de Deltebre

Característiques de la sortida: Dificultat mitjana-alta. L’alberg està ubicat en una zona apartada i tranquil·la, per tant caldrà caminar distancies llargues per anar als diferents llocs que visitarem.

Reunió informativa: Dimecres 10 abril – 16 h / Fundació SMC / c/Nou Sant Francesc, 42, local / 08002 Barcelona

Preu: 180 euros

Data
19 abril 2019
Lloc
Alberg Delta de l’Ebre
Adreça
Avinguda de les Goles de l’Ebre, 2