Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
15 abr

Respir a Olot amb la sortida de Setmana Santa de la Fundació Salut Mental Catalunya

respir

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

OLOT. Volcans, natura i encant! 15-18 abril 2019

Olot, terra de volcans. Passarem 4 dies visitant aquesta ciutat situada a una de les comarques més boniques de Catalunya. Podrem passejar per els diferents racons de la ciutat, i per el seu nucli antic i la plaça major.

Pujarem al volcà Montsacopa, declarat reserva natural del Parc Natural de la Grrotxa, un lloc preciós sobretot per el seu paisatge i les vistes que ofereix de la ciutat d’Olot i la zona volcànica de l’alta Garrotxa.

Aprofitarem l’entorn natural de la zona per fer alguna excursió, i també per apropar-nos a Besalú, una vila que conserva l’essència medieval, i que es troba en molt bon estat de conservació.

Allotjament: Alberg d’Olot

Característiques de la sortida: Dificultat alta. Sortida ideal per als amants de la muntanya i els paisatges. Realitzarem diversos passejos, tant per Olot com per camins properes (tots accessibles).

Reunió informativa: Dimecres 10 abril – 17 h / Fundació SMC / c/Nou Sant Francesc, 42, local / 08002 Barcelona

Preu: 180 euros

Data
15 abril 2019
Lloc
Olot
Adreça