Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
19 feb

IV Jornades Servei de Club Social a la demarcació de Lleida “Innovació i reptes al territori”

club social hort

L’objectiu de la trobada és donar veu a tots els actors que intervenen en el servei de club social, així com oferir un espai comú on reflexionar i debatre tots plegats sobre aquest servei i trobar experiències d’èxit i punts de millora.

Els Serveis Territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb el suport del Departament de Salut i de la Coordinadora Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida, han impulsat l’organització de les IV Jornades Servei de Club Social a la demarcació de Lleida “Innovació i reptes al territori”, que tindran lloc al Campus Cappont de la Universitat de Lleida el 19 de febrer amb els objectius de donar veu a tots els actors que intervenen en el servei de club social, així com oferir un espai comú on reflexionar i debatre tots plegats sobre aquest servei i trobar experiències d’èxit i punts de millora.

Durant l’acte tindran lloc dues conferències: “Intervenció comunitària des dels Clubs Socials”, a càrrec de Cristian Sòria, coordinador del Club Social Marianao, que comptarà amb la presència d’un participant del Club Social; i a continuació tindrà lloc la xerrada “Context: situació actual a la demarcació de Lleida” a càrrec de Marta Burgell, coordinadora de Salut Mental Catalunya Terres de Lleida, i Josep Pifarré, director dels Serveis de psiquiatria, salut mental i addiccions de GSS-HU Santa Maria i de Sant Joan de Déu de les Terres de Lleida.

Després s’organitzaran tres tallers en els que les persones assistents a les jornades treballaran diferents aspectes relacionats amb els clubs socials per després fer una posada en comú com a cloenda de la jornada.

Les IV Jornades Servei de Club Social a la demarcació de Lleida estan adreçades a professionals socials i sanitaris, entitats que intervenen en l’àmbit d’atenció a la salut mental, estudiants, familiars i participants dels serveis de Club Social. Es lliurarà certificats d’assistència a les persones participants a la Jornada.

Més informació, programa i inscripció

 

Data
19 febrer 2019, 8:45 am
Lloc
Campus Cappont, Universitat de Lleida
Adreça
Carrer de Jaume II, 67